Vinderne af fjerde runde

Inden året render væk og alt går op i krudt og kugler, skylder jeg en lodtrækning for fjerde runde.

Inden sløret løftes for hvem de lyksaliggjorte quizmestre er, gennemgår jeg først de rigtige svar. Og hvem ved måske ryster jeg også op med en kvajebajer, for en fejl af de større havde sneget sig ind mens døren stod på klem juleaften.

19. december: Brune (Hvis man tager det sidste bogstav i hver gruppering får man følgende ledetråd: Håkons superhelt løb med Nordisk Råds pris )

20. december: Otto Frello

21. december: Skifting

22. december: Tanzania (Reuter-referencen er Zanzibar)

23. december: Emmely M af Dorte Karrebæk

24. december: Ente, Tod & Tulpe (Og det er her fejlen findes. Mine tanker må have været andetsteds, da jeg i en krog hos min farmor prøvede at stille en opgave. Muligvis prøvede de at regne ud hvorfor klejnerne smagte af harsk baconfedt og ikke klejner, eller også prøvede jeg at lure hvilken af chokoladerne der var mindst gamle – begge dele uden succes. Det ændrer ikke ved at det svaret burde have sluttet med var et D og ikke et E)

Rundens bonusord blev således BOSTEE. Det var der ingen der havde gættet – forstå det om man kan. Som plaster på såret har jeg i denne runde trukket fire vindere i stedet for de sædvanlige to. Tillykke til Freja, Jensen, Lars og Anne Kathrine. I kan vælge en pakke fra nederste hylde. Som altid gælder først til mølle.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/99a/24319911/files/2014/12/img_2554-0.jpg

Reklamer

Om potskilove

Mit navn er Charlotte. Jeg drikker spandevis af kaffe mens jeg læser børnebøger og kigger på kalkmalerier. Engang skrev jeg et speciale. Det handlede om synd og død, tudser og fortabelse. Og så selvfølgelig om bod. Det var tider. Jeg er kæreste og mor, vittig og spids, eminent til krydsord og skidedårlig til at tabe. Jeg synes at kærlighed burde staves "kjærlighed" og at "majonæse" er et skråplan. Velkommen indenfor.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 svar til Vinderne af fjerde runde

  1. Freja siger:

    Lyserøde skyer til mig!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s