18. december

Jeg ved ikke med jer, men jeg sidder med sådan en fornemmelse i maven. Den siger mig, at I har brug for lidt hjælp. Til quizzen. Jeg vil ikke afvise, at jeg har ladet mig rive med og muligvis har lavet vanskelige opgaver. Det vil jeg gerne prøve at råde bod på. Og derfor er hele dagens opgave hjælp til selvhjælp. Når I har knækket nødderne og vredet klejner med de store drenge, så husk at i dag er tredje rundes sidste dag. Det betyder som altid, at rette svar inklusiv BONUSORDET skal falde på rette sted og til rette tid aka i kommentarfeltet og inden midnat. God fornøjelse!julehjælps-x 4

Reklamer

Om potskilove

Mit navn er Charlotte. Jeg drikker spandevis af kaffe mens jeg læser børnebøger og kigger på kalkmalerier. Engang skrev jeg et speciale. Det handlede om synd og død, tudser og fortabelse. Og så selvfølgelig om bod. Det var tider. Jeg er kæreste og mor, vittig og spids, eminent til krydsord og skidedårlig til at tabe. Jeg synes at kærlighed burde staves "kjærlighed" og at "majonæse" er et skråplan. Velkommen indenfor.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 svar til 18. december

 1. Elisabeth siger:

  Rapunzel!

 2. Anne Kathrine siger:

  Så er jeg med igen.
  Dagens ord er Rapunzel

 3. Elisabeth siger:

  Sikke en omgang hjernegymnastik! Der er et par ansøgninger, der lige har måttet vente… Men nu tror jeg, at det hele er faldet på plads. Ugens bonusord gætter jeg på er KLAVER. (Og de øvrige svar på ugens gåder står i kommentarfeltet under datoerne.)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s