20. december

Om et par timer er det juleferie. Ikke mere morgen-s-tog, mokkede cykelkupeer og pirrelige pendlere. Bare fri. Med min familie.

I mine drømme sover vi længe, drikker rødvin og jeg har endelig fundet ud af hvordan uanede mængder af and og konfekt indtages med et markant vægttab til følge. Hvis jeg skal sige det selv, er jeg ret oven på.

Men inden pakkenellikerne, vasketøjet og køleskabsresterne læsses på forældrenes bil, skal I have dagens opgave. Den lyder som følger:

Denne forfatter har skrevet billedbøger om kriser der kradser, fabrikslukninger og ansigter der ligger og roder rundt på gulvet. Hvad er navnet?

Reklamer

Om potskilove

Mit navn er Charlotte. Jeg drikker spandevis af kaffe mens jeg læser børnebøger og kigger på kalkmalerier. Engang skrev jeg et speciale. Det handlede om synd og død, tudser og fortabelse. Og så selvfølgelig om bod. Det var tider. Jeg er kæreste og mor, vittig og spids, eminent til krydsord og skidedårlig til at tabe. Jeg synes at kærlighed burde staves "kjærlighed" og at "majonæse" er et skråplan. Velkommen indenfor.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Et svar til 20. december

  1. Lea siger:

    Katrine Assels

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s