6. december

Niels spurgte Joan om han kunne købe billet til julefrokosten hos hende. Og hun svarede at aftalen jo var, at Kirsten stod for alt det praktiske. Rune fra regnskab ville også gerne med, men måske var det for sent? Der var altid bøvl med at får det hele arrangeret. Ikke sådan forstået, at Joan hellere ville være foruden. Skolens julefrokost var et kærkomment afbræk i en ellers travl hverdag, hvor det kunne knibe med at få tid til at pleje det kollegiale.

Kirsten kunne godt lide sine kollegaer, især Leif. En enkelt gang var det da også blevet til et kys under mistelten i en snapsetåge. Noget de andre stadig kunne finde på at drille med i ny og næ.

I gymnastiksalen var festudvalget ved at pynte op til lærerfrokosten. Stolene blev hentet op fra kælderen. Servietterne blev foldet i festlige vifter. En jukebox blev kørt i stilling (Leifs svoger havde et mobildiskotek og havde stillet den til rådighed for en sort plov). Rummet emmede af fest og fis. Skidehyggeligt, tænkte Joan! Nu, skulle der festes! Yes, sir!

Sidste år var festen løbet lidt fra dem alle sammen. Et enigt lærerkollegium havde besluttet at det ikke skulle få lov at udvikle sig i samme grad igen. Krav til sikkerhed og opførelse var blevet udarbejdet og forventedes overholdt. Ud over reglerne var alt dog som det plejede. Rigtig jul skulle det nu nok blive.

Reklamer

Om potskilove

Mit navn er Charlotte. Jeg drikker spandevis af kaffe mens jeg læser børnebøger og kigger på kalkmalerier. Engang skrev jeg et speciale. Det handlede om synd og død, tudser og fortabelse. Og så selvfølgelig om bod. Det var tider. Jeg er kæreste og mor, vittig og spids, eminent til krydsord og skidedårlig til at tabe. Jeg synes at kærlighed burde staves "kjærlighed" og at "majonæse" er et skråplan. Velkommen indenfor.
Dette indlæg blev udgivet i jul, Quiz. Bogmærk permalinket.

Et svar til 6. december

  1. Freja siger:

    Nissenøgler!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s