Og hvad så nu…?

Så er det slut med lister. Prut. Og finale. Hvad skal vi så stille op, tænker du måske? Måske er det lidt tomt? Måske havde du ventet dig mere?

Jeg synes jeg håndterer afslutningen fint. Lige nu spiser jeg fx kirsebær i solen på altanen, mens jeg tænker på om det mon er i aften, at jeg for første gang i mange år, skal spise en flæskestegssandwich.

Ja, som man kan høre, er det store ting sådan en dagpengemodtager som mig går og tumler med. Konsulent-Connie siger også at ”det er det hårdeste job, du nogensinde vil få. Du er på i 37 timer i døgnet.”

Så sagde hun også ”Er du sulten, Charlotte? Er du sulten nok?” Det vidste jeg ikke rigtig hvad jeg skulle svare på. Det skulle da lige være at jeg synes kirsebærrene hjælper på det.

Men nu til den egentlige kerne. Der er kalas i morgen. Og quiz hele juni for bloggen bliver 2 år. Der vil springe en regulær præmie-fontæne fra Boulevarden og jeg håber du vil være med.

20130531-123140.jpg

Reklamer

Om potskilove

Mit navn er Charlotte. Jeg drikker spandevis af kaffe mens jeg læser børnebøger og kigger på kalkmalerier. Engang skrev jeg et speciale. Det handlede om synd og død, tudser og fortabelse. Og så selvfølgelig om bod. Det var tider. Jeg er kæreste og mor, vittig og spids, eminent til krydsord og skidedårlig til at tabe. Jeg synes at kærlighed burde staves "kjærlighed" og at "majonæse" er et skråplan. Velkommen indenfor.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s