Hængepartier

Sådan cirka med en uges forsinkelse, ser det endelig ud til at lykkes. Ekspeditionen til kælderrummet var en lunken succes, der ikke bragte meget præmieglimmer med sig, men så er det heldigt, at jeg har arvet mine forældres forkjærlighed for det der i vores familie går under betegnelsen “et fjernlager”. Fjernlageret er, stik imod hvad man måtte forvente, gerne placeret i umiddelbar nærhed at dagliglivsområdet. Let at komme til og dog skjult for gæsters granskende blik. Mit fjernlager er i vores slagbænk og da jeg lettede på sædet, fandt jeg Frejas længe ventede og velfortjente præmier.

Du kan glæde dig til at gå i krig med Mormor og Svend får langbenet besøg af Karin Hultman Jensen og Peter Mallierbes Jensen, samt Katten med de firfarvede poter af Nils Hartmann, illustreret af Dorte Karrebæk.

Endnu engang tillykke, Freja.

Reklamer

Om potskilove

Mit navn er Charlotte. Jeg drikker spandevis af kaffe mens jeg læser børnebøger og kigger på kalkmalerier. Engang skrev jeg et speciale. Det handlede om synd og død, tudser og fortabelse. Og så selvfølgelig om bod. Det var tider. Jeg er kæreste og mor, vittig og spids, eminent til krydsord og skidedårlig til at tabe. Jeg synes at kærlighed burde staves "kjærlighed" og at "majonæse" er et skråplan. Velkommen indenfor.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s