Dag 17

“Jeg får altid at vide at jeg holder mig godt.” Den tyndhårede fyr med flyveørerne kiggede på mig og smilede skævt. “Jeg bli’r 40”, fortsatte han. “Vi skal ha’ et ordentlig kalas. Bertil, Viktor, Mille og så min gamle farmor. De kommer alle sammen.”

“Nå, da”, svarede jeg behørigt.

“Ja, jeg stammer jo oprindelig fra den anden side af sundet, men kom til Danmark i ’76. Og jeg synes egentlig jeg er faldet ganske godt til. Folk har sgu taget godt imod mig. Jeg skal bare holde mig væk fra Istedgade.”

Han blinkede og smilede til mig. Jeg så ud af busruden. Han vinkede til mig og lignede en lille dreng som han stod der i sine knickers og striksweater. Og da 4.a kørte, troede jeg i et kort øjeblik, at jeg så en sløret, svævende skikkelse ved hans side.

Havde jeg fået svip?
Og hvem var gubban?

Reklamer

Om potskilove

Mit navn er Charlotte. Jeg drikker spandevis af kaffe mens jeg læser børnebøger og kigger på kalkmalerier. Engang skrev jeg et speciale. Det handlede om synd og død, tudser og fortabelse. Og så selvfølgelig om bod. Det var tider. Jeg er kæreste og mor, vittig og spids, eminent til krydsord og skidedårlig til at tabe. Jeg synes at kærlighed burde staves "kjærlighed" og at "majonæse" er et skråplan. Velkommen indenfor.
Dette indlæg blev udgivet i Quiz. Bogmærk permalinket.

3 svar til Dag 17

  1. Lars siger:

    Alfons Åberg

  2. Freja siger:

    Alfons Åberg – og hans usynlige ven!

  3. Elisabeth Sørensen siger:

    Alfons Åberg.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s