Loppesæson skudt i gang med maner!

Frederiksberg loppemarked er det bedste loppemarked i København. Sælgerne er en god blanding af ældre mennesker, Politiken Plussere og mødre med for mange penge mellem hænder. Mødre, der troligt har kørt stationcaren rundt til Katvig, Hollys, Småfolks og Molos lagersalg, købt for en formue og nu udlever loppisdrømmen i en uforpligtigende flirt en enkelt lørdag i maj, faldbyende deres varer til folk som mig, der gladeligt giver en tyver pr del.
Desuden har folk på Frederiksberg ofte haft råd til at købe bøger til deres poder, endda gode bøger, og dem sælger de også ud af til en slik. Dagens fangst: en Cirkeline, en bog med flodheste med BMI langt over 30, en bog om æbler illustreret af Gunilla Hansson og endelig en bog om en pige i kørestol. Sweet!

20120512-141806.jpg

Reklamer

Om potskilove

Mit navn er Charlotte. Jeg drikker spandevis af kaffe mens jeg læser børnebøger og kigger på kalkmalerier. Engang skrev jeg et speciale. Det handlede om synd og død, tudser og fortabelse. Og så selvfølgelig om bod. Det var tider. Jeg er kæreste og mor, vittig og spids, eminent til krydsord og skidedårlig til at tabe. Jeg synes at kærlighed burde staves "kjærlighed" og at "majonæse" er et skråplan. Velkommen indenfor.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s