6. december

Ophavsmanden til denne tekst, der omhandler en ubesmittet undfangelse, en jomfrufødsel og en krympet medicinstuderende fra Madrid (og man vinder sig et ekstra lod i trækningen, hvis man kan spytte titlen oveni hatten):

Maria er en ung kvinde med en længerevarende uddannelse. Hun har mørkt hår og arbejder i et multinationalt selskab med mange ansatte. Hun tjener godt og har kun sig selv at forsørge. Hun er ligeså smuk som de smukkeste af sine kolleger og derudover et tænksomt menneske. […] Hun ved meget. Hun er dygtig. Men der er alligevel noget, hun ikke ved. Noget vigtigt. Der bor en mand i Marias ene øre. En lille mand, godt nok, men dog en mand.

Reklamer

Om potskilove

Mit navn er Charlotte. Jeg drikker spandevis af kaffe mens jeg læser børnebøger og kigger på kalkmalerier. Engang skrev jeg et speciale. Det handlede om synd og død, tudser og fortabelse. Og så selvfølgelig om bod. Det var tider. Jeg er kæreste og mor, vittig og spids, eminent til krydsord og skidedårlig til at tabe. Jeg synes at kærlighed burde staves "kjærlighed" og at "majonæse" er et skråplan. Velkommen indenfor.
Dette indlæg blev udgivet i Quiz, Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 svar til 6. december

  1. Elisabeth Sørensen siger:

    Erlend Loe “Maria & José” er mit bud.

  2. Freja Boe-Hansen siger:

    Ja, jeg vil også mene at det er Erlend Loe!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s